Kroz život idemo percipirajući svijet sa stajališta sebe u tijelu. Na taj način smo odvojena jedinka kako od drugih bića tako i od materijalnog svijeta koji nas okružuje. Osnovno naše uvjerenje je: " Ja sam ovdje u tijelu, a svijet je tamo vani." 
Ta veza sa tijelom je toliko čvrsta da i najmanji znak da s njim nešto ne valja stvara paniku, strah od prestanka postojanja i potiče u nama borbu za opstanak.
No istina je potpuno suprotna.
Što ako bih vam rekla da tijelo nikad niste ni doživjeli i da to što mislite da osjećate tijelo uopće to nije?
Dakle, oko pitanja što je to tijelo, kako ga uistinu doživljavamo i kakav je pravi naš odnos s njim, pozabavit ćemo se na vikend radionici "Odnos duše i tijela". Te spoznaje uvelike rješavaju veći dio strahova koji nam onemogućavaju potpunu slobodu življenja.

Vikend radionica u Fužinama 8-10. 7.2016. Odličan program na prekrasnom mjestu. Pretresite svoje znanje o ljubavnim poslovnim i drugim odnosima kroz nekoliko radionica, ujedno se proveselite i opustite na plesnim terminima koji su dio programa. Detalje možete provjeriti na ovoj stranici ili upitajte za informacije.  Obratite pažnju na rokove prijava, samo u tim terminima možemo rezervirati smještaj/hranu! Vaša rezervacija je važeća NAKON uplate.

Budite spremni na potpuno razotkrivanje naših i vaših tajni i procesa!

Nakon ovoga više ništa neće biti isto. Sloboda kuca na vrata.

Dosta je padova i poderanih koljena ;-)


OPIS RADIONICA:

 

ODNOSI

Uz radionice osvještavanja sebe i tijela koristit ćemo i plesne meditacije, koje vodi moj dragi kolega Denis, pomoću kojih se i one najdublje blokade i grčevi skladišteni u tijelu mogu prostresti i otpustiti. Kompletan program, ako vrijeme dopusti, odvijat će se u predivnom prirodnom okruženju fužinskog jezera.
Bit će tu i dovoljno slobodnog vremena da se može pristupiti individualnim konzultacijama.
Smještaj je na bazi punog pansiona ( vegetarijanska kuhinja ) u predivno uređenoj Fužinarskoj kući, nadomak samog centra Fužina.
DREAMDANCE je meditacija u pokretu koju već nekoliko godina prakticira u nekoliko gradova vrsni poznavatelj glazbe i dugogodišnji suorganizator na desetke različitih radionica, seminara i drugih programa. Za ovu prigodu koncept radionice je podjeljen na nekoliko djelova da čini svojevrsni "glazbeno-pokretni" soundtrack naših istraživanja sebe.
Veselimo se vašem dolasku! 


 Hermina

p.s.

Budite spremni na potpuno razotkrivanje naših i vaših tajni i procesa!

Nakon ovoga više ništa neće biti isto. Sloboda kuca na vrata.

Dosta je padova i poderanih koljena ;-)OGRANIČEN BROJ MJESTA ! (20tak)

 

U CIJENU JE UKLJUČENO:

 Sudjelovanje u svim navedenim programima s uključenim vremenom za pitanja i odgovore individualno.

 Individualne konzultacije po dogovoru i mogućnostima.

U slučaju nedovoljnog broja prijava (minimalno 12) vraćamo kompletnu uplatu odmah!

 

SMJEŠTAJ-PREHRANA sadrži:

  -  Smještaj 2 noći + 6 obroka baziranih na vegetarijanskoj prehrani+ boravišna pristojba.

Smještaj je organiziran u izuzetno lijepim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama Hostela FUŽINARSKA KUĆA,

o čemu detalje možete provjeriti na linku. U slučaju da želite biti sami u sobi moguće je nadoplatiti (upitati za opciju!).

Iz Rijeke i Zagreba postoje izuzetno povoljne autobusne linije za Fužine, a možemo posredovati

i u dogovorima oko djeljenja prijevoza.Naši su se voditelji onima koji ih ne znaju odlučili predstaviti prilično neformalnim videom. Dobro smočeni nakon pljuska. Najavljuju da će ubrzo potom uslijediti još snimaka, na kojima ih doduše isto nećete naći uštogljene i u kravatama, to ostavljaju za one u saboru i trgovce :-) , U snimkama će porazgovarati o nekim zanimljivim temama. Ipak, sve što žele reći je da je najbolje da isprobate program, pa sami prosudite što imaju za ponuditi. Ispod su sličice iz Fužina.