STAR WHEELS - pridruži nam se među zvijezdama!

Što je to?

Vanzemaljci?

U Rijeci su primjećeni vanzemaljci, oni žele nazad na svoju planetu, pri tome se suočavaju sa domorocima koji su previše birokratizirani ;-)

 

Glavne uloge

Princeza Klareia i Dorihan Solo na strani su sila dobra i žele promijeniti ovaj svijet na bolje!

 

Vaša uloga

Sudjelujte i Vi u promijeni svijeta na bolje podrškom našem projektu! Svaka vaša akcija  (donacija) izazvati će reakciju - novi nastavak filma, radionice za napredak ove priče, ovih (i drugih) svemirskih vitezova. Odagnajmo sile mraka  !


Plan 1

Promovirati ovaj prvi probni uradak i uputiti ljudima poruku da postojimo. Zabaviti vas svih i razveseliti. Šerajte nas! Možete i sudjelovati u ovom projektu !


Plan 2

Postaviti potrebne radionice glume, pjevanja, jezika, da vanzemaljci što bolje nauče jezik domorodaca, ali i domoroci da nauče nešto o vanzemaljcima.


Plan 3

Naravno, snimiti što više nastavaka i uključiti što više ljudi u projekt, da i nas i vas zabavimo i poigramo se, jer treba ostati dijete u srcu. Svijet je preozbiljan i prenapet.A, sada da Vam predstavimo uvodni film !


Vaša donacija za nastavak serijala STAR WHEELS

Vaša donacija za nastavak projekta može biti i drugačija, samo upišite neku sumu, ili nam se javite s Vašom idejom, nije sve u novcu (nešto je i u zlatanu:-)

100,00 kn

  • Available/Dobavljivo

 

Šalu na stranu, sve što zaprimimo biti će prikazano s Vašim imenom (ili tvrtkom) istaknutim ili bez imena, samo suma ili usluga, ako tako želite, a prikazivat ćemo i što smo s prikupljenim učinili, naravno. Projekt traje dok bude interesa za njega, naročito sa strane naših sudionika, naravno i Vas gledatelja. Veselimo se zajedno !

 

Ovo nije humanitarna akcija, već poslovna ponuda gdje su svi pobjednici! Gledatelji dobivaju duhovite filmove i veselje, naručili su ih "unaprijed" kao da su platili TV pretplatu, Vašoj tvrtki je to prilika za razvoj. Dobijate reklamu u nesvakidašnjem filmu, a djeca (sa invaliditetom) radionice o glumi, pjevanju, filmskoj umetnosti, i najvažnije – priliku da budu prepoznati i ostvareni kao umjetnici i autori!
Nije nam potreban poseban tretman, uobičajeno sažaljenje koje često prati (hvale vrijedne) humanitarne akcije, već mogućnost da iskažemo koliko znamo i možemo, a zauzvrat želimo ponudit sadržaje, a po potrebi i neki suvenir kao što to nude svi veliki filmovi. Dakle očekujte majice, olovke, igračke...tko zna! Razmislite, ako možete nositi majicu sa nekim bendom, holivudskim filmom, zašto to ne bi bio i ovaj film? Privjesak? Olovka?
Jedino što mi idemo obrnuto, drugi postanu slavni pa prodaju majice, a mi prvo idemo od kraja ;-)
Ulaganjem u ovaj projekt, ulažete u budućnost mladih, vrijednih i pametnih osoba, koje ništa ne sprečava da iskažu svoje pune potencijale. Ulaganjem u ovaj projekt VI sami odlučujete što je sadržaj koji se dešava oko nas i za nas,
umjesto stručnih komisija koje obično to čine u Vaše ime.
Otvoreni smo za sve sugestije i prijedloge.
Pišite nam.

 

 


Popis za Donacije:

- Ekonomska škola Mije Mirkovića u Rijeci - donirala učenike, prostor, vrijeme, povjerenje...:-)

- ravnateljica škole, gdja Laura - donirala povjerenje, strpljenje i ljubav

- udruga Spirit donirala je na korištenje video opremu, ideje i dobru volju članova

- Canzio, riječki amaterski glazbenik je donirao glazbu za film

- Vizualno rješenje, logo projekta STAR WHEELS donirala je tvrtka DEMODE.hr

- Odjel za kulturu Grada Rijeke i HAVC omogućili su nastavak projekta sa 20.000kn. Hvala!