STAR WHEELS - pridruži nam se među zvijezdama!

Što je to?

U Rijeci su primjećeni vanzemaljci, oni žele nazad na svoju planetu, pri tome se suočavaju sa domorocima koji su previše birokratizirani ;-)

 

Glavne uloge

Princeza Klareia i Dorihan Solo na strani su sila dobra i žele promijeniti ovaj svijet na bolje!

 

Vaša uloga

Sudjelujte i Vi u promijeni svijeta na bolje podrškom našem projektu! Svaka vaša akcija  (donacija) izazvati će reakciju - novi nastavak filma, radionice za napredak ove priče, ovih (i drugih) svemirskih vitezova. Odagnajmo sile mraka  !


Plan 1

Promovirati ovaj prvi probni uradak i uputiti ljudima poruku da postojimo. Zabaviti vas svih i razveseliti. Šerajte nas! Možete i sudjelovati u ovom projektu !


Plan 2

Postaviti potrebne radionice glume, pjevanja, jezika, da vanzemaljci što bolje nauče jezik domorodaca, ali i domoroci da nauče nešto o vanzemaljcima.


Plan 3

Naravno, snimiti što više nastavaka i uključiti što više ljudi u projekt, da i nas i vas zabavimo i poigramo se, jer treba ostati dijete u srcu. Svijet je preozbiljan i prenapet.A, sada da Vam predstavimo uvodni film !

USKORO NOVI NASTAVAK !!!Vaša donacija za nastavak serijala STAR WHEELS

Vaša donacija za nastavak projekta može biti i drugačija, samo upišite neku sumu, ili nam se javite s Vašom idejom, nije sve u novcu (nešto je i u zlatanu:-)

100,00 kn

  • Available/Dobavljivo

 

Šalu na stranu, sve što zaprimimo biti će prikazano s Vašim imenom (ili tvrtkom) istaknutim ili bez imena, samo suma ili usluga, ako tako želite, a prikazivat ćemo i što smo s prikupljenim učinili, naravno. Projekt traje dok bude interesa za njega, naročito sa strane naših sudionika, naravno i Vas gledatelja. Veselimo se zajedno !

 

Ovo nije humanitarna akcija, već poslovna ponuda gdje su svi pobjednici! Gledatelji dobivaju duhovite filmove i veselje, naručili su ih "unaprijed" kao da su platili TV pretplatu, Vašoj tvrtki je to prilika za razvoj. Dobijate reklamu u nesvakidašnjem filmu, a djeca (sa invaliditetom) radionice o glumi, pjevanju, filmskoj umetnosti, i najvažnije – priliku da budu prepoznati i ostvareni kao umjetnici i autori!
Nije nam potreban poseban tretman, uobičajeno sažaljenje koje često prati (hvale vrijedne) humanitarne akcije, već mogućnost da iskažemo koliko znamo i možemo, a zauzvrat želimo ponudit sadržaje, a po potrebi i neki suvenir kao što to nude svi veliki filmovi. Dakle očekujte majice, olovke, igračke...tko zna! Razmislite, ako možete nositi majicu sa nekim bendom, holivudskim filmom, zašto na vašoj majici ne bi bio i ovaj film? Privjesak? Olovka?
Jedino što mi idemo obrnuto, drugi postanu slavni pa prodaju majice, a mi prvo idemo od kraja ;-)
Ulaganjem u ovaj projekt, ulažete u budućnost mladih, vrijednih i pametnih osoba, koje ništa ne sprečava da iskažu svoje pune potencijale. Ulaganjem u ovaj projekt VI sami odlučujete što je sadržaj koji se dešava oko nas i za nas,
umjesto stručnih komisija koje obično to čine u Vaše ime.
Otvoreni smo za sve sugestije i prijedloge.
Pišite nam.

 

 


Popis Donacija:

- Ekonomska škola Mije Mirkovića u Rijeci - donirala učenike, prostor, vrijeme, povjerenje...:-)

- ravnateljica škole, gdja Laura - donirala povjerenje, strpljenje i ljubav

- udruga Spirit donirala je na korištenje video opremu, ideje i dobru volju članova

- Canzio, riječki amaterski glazbenik je donirao glazbu za film

- Vizualno rješenje, logo projekta STAR WHEELS donirala je tvrtka DEMODE.hr

- Odjel za kulturu Grada Rijeke i HAVC omogućili su nastavak projekta sa 20.000kn. Hvala!