STAR WHEELS - pridruži nam se među zvijezdama!


Kroz radionice glume, scenarija i druge, nastaje priča. Potom se, kako mogućnosti dopuste, snima materijal koji se onda oblikuje u film koji će vas razveseliti i zabaviti. Nekima će se možda ućiniti banalno, ipak, nekima je banalno i lako kad Modrić i Messi igraju (svi mogu bolje dok samo gledaju:-) Nekima Pavarotti isto "nema neki glas", a i okopavanje vrta kad se gleda na TV - nije neki trud. Ipak, svatko od nas ima svoj limit, letvicu koju može podignuti malo više vježbom, svatko od nas ima trenutak kad će nešto pokušati. I uspjeti. Naše zvijezde su uspjele. Evo filmova!


Što je to?

U Rijeci su primjećeni vanzemaljci, oni žele nazad na svoju planetu, pri tome se suočavaju sa domorocima koji su previše birokratizirani ;-) Hoće li dobro pobijediti?

 

Glavne uloge

Princeza Klareia i Dorihan Solo na strani su sila dobra i žele promijeniti ovaj svijet na bolje! U drugom nastavku pridružuju im se novi prijatelji

 

Vaša uloga

Sudjelujte i Vi u promijeni svijeta na bolje podrškom našem projektu! Svaka vaša akcija  (donacija) izazvati će reakciju - novi nastavak filma, radionice za napredak ove priče, ovih (i drugih) svemirskih vitezova. Odagnajmo sile mraka  !


Plan 1

Promovirati ovaj prvi probni uradak i uputiti ljudima poruku da postojimo. Zabaviti vas svih i razveseliti. Šerajte nas! Možete i sudjelovati u ovom projektu !


Plan 2

Postaviti potrebne radionice glume, pjevanja, jezika, da vanzemaljci što bolje nauče jezik domorodaca, ali i domoroci da nauče nešto o vanzemaljcima.


Plan 3

Naravno, snimiti što više nastavaka i uključiti što više ljudi u projekt, da i nas i vas zabavimo i poigramo se, jer treba ostati dijete u srcu. Svijet je preozbiljan i prenapet.A, sada da Vam predstavimo uvodni film !

NOVI NASTAVAK !!! PREMIJERA OVDJE - rezervirajte stream!
 

Šalu na stranu, sve što zaprimimo biti će prikazano s Vašim imenom (ili tvrtkom) istaknutim ili bez imena ako tako želite, samo suma ili usluga, a prikazivat ćemo i što smo s prikupljenim učinili, naravno. Projekt traje dok bude interesa za njega, naročito sa strane naših sudionika, naravno i Vas gledatelja. Veselimo se zajedno !

 

Ovo nije humanitarna akcija, već poslovna ponuda gdje su svi pobjednici! Gledatelji dobivaju duhovite filmove i veselje, naručili su ih "unaprijed" kao da su platili TV pretplatu, Vašoj tvrtki je to prilika za razvoj. Dobijate reklamu u nesvakidašnjem filmu, a djeca (sa invaliditetom) radionice o glumi, pjevanju, filmskoj umetnosti, i najvažnije – priliku da budu prepoznati i ostvareni kao umjetnici i autori! Mogućnost da budu u svom filmu.
Nije nam potreban poseban tretman, uobičajeno sažaljenje koje često prati (hvale vrijedne) humanitarne akcije, već mogućnost da iskažemo koliko znamo i možemo, a zauzvrat želimo ponudit sadržaje, a po potrebi i neki suvenir kao što to nude svi veliki filmovi. Dakle očekujte majice, olovke, igračke...tko zna! Razmislite, ako možete nositi majicu sa nekim bendom, holivudskim filmom, zašto na vašoj majici ne bi bio i ovaj film? Privjesak? Olovka?
Jedino što mi idemo obrnuto, drugi postanu slavni pa prodaju majice, a mi prvo idemo od kraja ;-)
Ulaganjem u ovaj projekt, ulažete u budućnost mladih, vrijednih i pametnih osoba, koje ništa ne sprečava da iskažu svoje pune potencijale. Ulaganjem u ovaj projekt VI sami odlučujete što je sadržaj koji se dešava oko nas i za nas,
umjesto stručnih komisija koje obično to čine u Vaše ime.
Otvoreni smo za sve sugestije i prijedloge.
Pišite nam.

 

 


Rezervirajte zanimljive predmete sa logom Filma, majice, kapice, šalice. Sjemenke, kokice, kikiriki...

Fan zona, poštarina se plaća zasebno

99,00 €

  • Limited Availability

Popis Donacija:

- Ekonomska škola Mije Mirkovića u Rijeci - donirala učenike, prostor, vrijeme, povjerenje...:-)

- ravnateljica škole (iz perioda prvo filmića), gdja Laura - donirala povjerenje, strpljenje i ljubav

- udruga Spirit donirala je na korištenje video opremu, ideje i dobru volju članova

- Canzio, riječki amaterski glazbenik je donirao glazbu za film

- Vizualno rješenje, logo projekta STAR WHEELS donirala je tvrtka DEMODE.hr

Drugi dio filma:

- Odjel za kulturu Grada Rijeke i HAVC omogućili su nastavak projekta sa 20.000kn. Hvala!

- ekonomska škola u Rijeci ustupila je prostor za radionice i snimanja (2 mjeseca)

 - za promociju premijere drugog dijela filma RADIO051 napravio je Jingle,

osim njih, radio Kastav i radio Korzo emitirati će kampanju.

- Šajeta se ponudio biti voditelj na premijeri 12.4.2019.

- uskoro radionice i snimanje novog nastavka!

- na premieri 12.4. 2019. ulaznice i prodaja FANzone 870kn

- počele su nove radionice 23.4.2019.