STAR WHEELS - druženje sa istinskim zvijezdama

Što je to?

Vanzemaljci?

U Rijeci su primjećeni vanzemaljci, oni žele nazad na svoju planetu, pri tome se suočavaju sa domorocima koji su previše birokratizirani ;-)

 

Glavne uloge

Princeza Klareia i Dorihan Solo na strani su sila dobra i žele promijeniti ovaj svijet na bolje!

 

Vaša uloga

Sudjelujte i Vi u promijeni svijeta na bolje podrškom našem projektu! Svaka vaša akcija izazvati će reakciju - novi nastavak filma, radionice za napredak ove priče, ovih (i drugih) svemirskih vitezova. Odagnajmo sile mraka ;-)


Plan 1

Promovirati ovaj prvi probni uradak i uputiti ljudima poruku da postojimo. Zabaviti vas svih i razveseliti. Šerajte nas! Možete i sudjelovati u ovom projektu !


Plan 2

Postaviti potrebne radionice glume, pjevanja, jezika, da vanzemaljci što bolje nauče jezik domorodaca, ali i domoroci da nauče nešto o vanzemaljcima.


Plan 3

Naravno, snimiti što više nastavaka i uključiti što više ljudi u projekt, da i nas i vas zabavimo i poigramo se, jer treba ostati dijete u srcu. Svijet je preozbiljan i prenapet.A, sada da Vam predstavimo film !


STAR WHEELS donacija

Vaša donacija za nastavak projekta može biti i drugačija, samo upišite neku sumu, ili nam se javite s Vašom idejom, nije sve u novcu (nešto je i u zlatanu:-)

100,00 kn

  • Available/Dobavljivo

 

Šalu na stranu, sve što zaprimimo biti će prikazano s Vašim imenom (ili tvrtkom) istaknutim ili bez imena, samo suma ili usluga, ako tako želite, a prikazivat ćemo i što smo s prikupljenim učinili, naravno. Projekt traje dok bude interesa za njega, naročito sa strane naših sudionika, naravno i Vas gledatelja. Veselimo se zajedno !

 


Donacije:

- Ekonomska škola Mije Mirkovića u Rijeci - donirala učenike, prostor, vrijeme, povjerenje...:-)

- gdja ravnateljica škole Laura - donirala povjerenje, strpljenje i ljubav

- udruga Spirit donirala je na korištenje video opremu, ideje i dobru volju članova

- Canzio, riječki amaterski glazbenik je donirao glazbu za film

- Vizualno rješenje, logo projekta STAR WHEELS donirala je tvrtka DEMODE.hr