Uskoro !!!!! novi film !!! Pogledajte kratki video:

PREMIJERA 20.11. 2023. HKD od 19h. REZERVIRAJTE ULAZNICE !!!!


AGENTI zovu: rezerviraj ulaz -ako želiš Doniraj!

Ovjde rezrvirate ULAZNICU za AGENT3. Ovom uplatom podržavate proces radionica i seriju filmova AGENT o1o.  Izaberite sumu (kasnije možete upisati bilo koju sumu kad plaćate) iz padajućeg izbornika i na email ćete dobiti upute i broj Spirit računa. Ukoliko želite sponzorirati proces putem tvrtke, ili neki drugi način uplate, obratite nam se za dogovor. info@spirit-ri.hr

15,00 €

  • Available/Dobavljivo

2. AGENT o1o - IGRA SUDBINE (film 25min)


1. AGENT o1o - Ni vremena za umirat (film 25min)


DODO detektiv, Agent o10 - Duhovit, neustrašiv, simpatičan. Otkriva i rješava velike zavjere.


tea

Barska mušica - kafanska pjevačica koja zna više nego što želi priznati

dora

Esmeralda - prava zavodnica, špijunka koja prodaje tajne

tony

Al PaTone - svirač u bendu, ali i prikriveni mafijaš?Film "AGENT o1o" nastao je snimanjima u improviziranom studiju i caffeu Bordel, ali i drugim lokacijama, kroz 2021. nakon duge serije (15) radionica prekidanih mjerama i drugim prirodnim i neprirodnim nepogodama. Predstavljen je krajem godine 2021. u HKD Rijeka, potom u 2002 u Zagrebu u Močvari. Pohvaljen je u Hrvatskom Saboru kao Vrijedan rad s mladima, a zaprimljen je na nekoliko festivala u drugim državama. Osim roditelja i prijatelja glavnih glumaca, u snimanju su učestvovali pjevač Šajeta i Lucio Slama (glumac HNK), te novinar Damir Konestra, kao podrška. Cijeli proces prvog dijela filma pomogli su HAVC i Grad Rijeka, odjel za kulturu (27.000Kn).

Na linkovima su PRESS objave NOVOG LISTA i RIJEKADANAS. Zahvaljujemo svima koji su pomogli.

       DRUGI DIO! IGRA SUDBINE ... (studeni 2022.)

Nastao je bez bitnog supporta, kroz radionice. Gostovali Su Mile Kekin, David Mitchell (prof. iz Washingtona) Zoka Čatić (Sarajevski režiser i glumac). Ima akcionih scena i svašta lijepog. Oba su filma dobila mnoge pohvale. Detalje možete pratiti na našoj FACEBOOK grupi gdje objavljujemo vijesti fotke sa setova. Iznenađenja će biti koliko god vam srce želi:-) 

      TREĆI DIO Počeli smo snimati u Aprilu 2023. i nije prvoaprilska šala da smo opako zagrizli! Nadamo se da će samo snimanje trajati do početka ljeta, kad će se sve smontirati, a najesen se očekuje premijera. O čemu se radi? Ajoj, ne pitajte! Vraćamo naše špijune u prošlost, 100-500-2000 godina! Kaos! Ove godine podržao nas je Grad Rijeka.

       CILJ ove ideje je 

pokazati da mladi sa poteškoćama mogu na ovaj način osigurati sebi zabavu, kreativnost, ali vremenom i honorar, jer za razliku od nekih drugih poslova filmom se mogu baviti uz malo podrške. Demistificiranje ideje o tome kako treba izgledati glumac, pjevač, sportaš je još jedan od ciljeva, jer svi smo na svoj način savršeni i nesavršeni. Finalno cilj je i Vas zabaviti kad film bude gotov, jer iako smo "puknuti" mi zaista "mislimo ozbiljno" ;-) Vaš Spirit.


PODRŽITE RAD NA FILMOVIMA SVOJOM DONACIJOM !


Prilog o filmu sa TV kanalR:


O filmu od aktera; soundtack; i Trailer za film, PRILOG IZ SABORA:


U novom nastavku proces snimanja svojom ulogom podržali su Mile Kekin (Hladno Pivo), Klubovi borilačkih vještina (Ninjutsu i Capoera), a pripremamo još neka iznenađenja koja su potvrđena, ali dok se ne snimi šutimo da ne ureknemo;-) Spomenimo samo da sve možete pratiti na FACEBOOK grupi gdje objavljujemo vijesti fotke sa setova.