AGENT o1o - Ni vremena za umirat (film 25min)


DODO detektiv, Agent o10 - Duhovit, neustrašiv, simpatičan. Otkriva i rješava velike zavjere.


tea

Barska mušica - kafanska pjevačica koja zna više nego što želi priznati

dora

Esmeralda - prava zavodnica, špijunka koja prodaje tajne

tony

Al PaTone - svirač u bendu, ali i prikriveni mafijaš?Film "AGENT o1o" nastao je snimanjima u improviziranom studiju i caffeu Bordel, ali i drugim lokacijama, kroz 2021. nakon duge serije (15) radionica prekidanih mjerama i drugim prirodnim i neprirodnim nepogodama. Predstavljen je krajem godine 2021. u HKD Rijeka, potom u 2002 u Zagrebu u Močvari. Pohvaljen je u Hrvatskom Saboru kao Vrijedan rad s mladima, a zaprimljen je na nekoliko festivala u drugim državama. Osim roditelja i prijatelja glavnih glumaca, u snimanju su učestvovali pjevač Šajeta i Lucio Slama (glumac HNK), te novinar Damir Konestra, kao podrška. Cijeli proces prvog dijela filma pomogli su HAVC i Grad Rijeka, odjel za kulturu (27.000Kn).

Na linkovima su PRESS objave NOVOG LISTA i RIJEKADANAS. Zahvaljujemo svima koji su pomogli.

       DRUGI DIO! U pripremi...

Bez obzira što za sada nema supporta za nastavak filma odlučili smo se snimati dalje, na traženje publike, ali nadasve na traženje naših dragih glumaca. Želite učestvovati? Javite se! Detalje možete pratiti na našoj FACEBOOK grupi gdje objavljujemo vijesti fotke sa setova. Iznenađenja će biti koliko god vam srce želi:-) Premijera drugog dijela najesen!

       CILJ ove ideje je 

pokazati da mladi sa poteškoćama mogu na ovaj način osigurati sebi zabavu, kreativnost, ali vremenom i honorar, jer za razliku od nekih drugih poslova filmom se mogu baviti uz malo podrške. Demistificiranje ideje o tome kako treba izgledati glumac, pjevač, sportaš je još jedan od ciljeva, jer svi smo na svoj način savršeni i nesavršeni. Finalno cilj je i Vas zabaviti kad film bude gotov, jer iako smo "puknuti" mi zaista "mislimo ozbiljno" ;-) Vaš Spirit.


AGENT o1o

Ovom uplatom podržavate proces radionica i seriju filmova AGENT o1o. Ukoliko želite sponzorirati proces putem tvrtke, obratite nam se za dogovor.

99,00 HRK

  • Available/Dobavljivo
  • Ships within 1-3 days

Prilog o filmu sa TV kanalR:


O filmu od aktera; soundtack; i Trailer za film, PRILOG IZ SABORA:


U novom nastavku proces snimanja svojom ulogom podržali su Mile Kekin (Hladno Pivo), Klubovi borilačkih vještina (Ninjutsu i Capoera), a pripremamo još neka iznenađenja koja su potvrđena, ali dok se ne snimi šutimo da ne ureknemo;-) Spomenimo samo da sve možete pratiti na FACEBOOK grupi gdje objavljujemo vijesti fotke sa setova.