UKOLIKO VAM SE SVIĐAJU NAŠI PROGRAMI I CIJENITE NAŠ RAD, DONIRAJTE DA ODRŽIMO KONTINUITET. HVALA !

IBAN: HR5824840081101433141 (Raiff.banka)


1997. Kazeta "Morski pas" kompilacija riječkih bendova, prihod od kazete i koncerta (oko 4000kn) doniran za operaciju dječaka Matije kojeg je udario auto. Za Download klik na naslov kazete. Popis bendova: Tears, Jadni susjedi, PHC, DOREMI4, ZLI grč, Kran, Easyman, Oskar, Stampon, Kafka, Slijepa ulica, Gate, Treća smjena.

Download u postavljanju. Za preslušavanje: https://youtu.be/lDEQyXdh0n4

 


 

1997/98/99. tri broja časopisa Spirit (strip, poezija, glazba, kolumne, itd) od kojih je treći dopunjen CD kompilacijom riječke glazbene scene. Glazbeni CD objavljen je na web stranicama Spirita kao FREE download (krajem 1998.vjerojatno prvi u Hrvatskoj) i doživio promocije na radio postajama u Kanadi, Švicarskoj i Belgiji, jednosatne emisije sa prezentacijom svih pjesama.

Download časopis PRVI, DRUGI, TREĆI broj (sken u pripremi) , i pripadajući Glazbeni CD   (700 mega, .iso slika)  


2001.

Spirit izdaje i drugu CD kompilaciju (audio part) riječke scene RIJEKOLOGIJA (mp3 part). Dostupna je i na free downloadu (700 mega .iso slika).


 

2004. izlazi treće Spirit CD izdanje (klikni za DOWNLOAD -.iso slika za CD ili folderi zasebno); 700 mb.

ovaj je CD koncipiran od glazbenih priloga ali i videa, foto galerija i drugih zanimljivosti.

Ima mp3 reizdanje Rijeka most wanted kazete iz 1995. (Mc Buffalo, Ugly leaders, Unlogic skill, Maderfankerz, Slum)


2004. u Studenom izlazi 04 fanzin, svojevrsni nastavak ideje Spirit izdanja, ovoga puta napravljen u suradnji, naš dio kao dio časopisa koji izlazi na nivou Hrvatske, nakon početne suradnje na prvom broju, u izdanju Clubture saveza izašlo je desetak brojeva (klik na link za skidanje prvog u kojem smo sudjelovali, ako želite sve brojeve KLIK ovdje).


2004/5. Projekt BODUL13. realiziran je kroz platformu KLUBTURA sadrži mini turneju po gradićima Krka pri kojoj su nastale fotografije "čudnih i autentičnih" lokalnih detalja (neobični dijelovi kuća, starine...) Izložba istih kasnije je proputovala kroz nekoliko gradova HR, a u procesu je nastala i glazba -soundtrack za izložbu, projekt kasnije nazvan Bodul Illectric (sopile na struju) svojevrsna elektronička obrada lokalnih napjeva i zvuka sopila. Tijekom slijedećih godina ta je glazba dalje razvijana, te ukomponirana u film Bodul13, ali i razne Video priloge snimljene na Krku, ujedno je Turistička zajednica Krka koristila CD za glazbom na sajmu u Njemačkoj kao zanimljivost. Bodul illectric nastupili su i uživo na Carneval partyju na Korzu (2007)


2006. snimamo i izrađujemo do sada jedino

DVD video izdanje riječkog festivala RIROCK

(DVD .iso slika 3.4gb ! klik za skinuti)


2007/8. u suradnji s mlađom RAP demo scenom realiziraju se tri audio CD-a "Sirotinja d.o.o.";   "Making my way" /bendovi iz Rijeke i Pule),  samostalni album Denno Carvaglia, za koji je video sekcija realizirala i dva glazbena video spota koji su izazvali pažnju (svaki je više desetina tisuća puta gledan na Internetu), te CD JASON-a. Izdanja u suradnji sa Arhitech music: (svi LINK downloadi su zip folderi sa pjesmama u mp3 oko 100-150 megi)


2007-2010. Nekoliko DVD izdanja: za potrebe drugih riječkih udruga (SMART; CTK; Terra; Plesno društvo Klara jetset; Bunjinkan borilačke vještine; i druge) , nekoiliko godina snimanja i DVD izdanja za Festival u HKD (dostignuća osoba sa invaliditetom) i vlastitu DVD kompilaciju video priloga izdanje IV (download oko 4gb! DVD .iso slika)


NAPOMENA - neki linkovi su u fazi objavljivanja, a ako još nisu dignuti svratite ponovno!

Playlistu prvih CDa možete poslušati OVDJE:


UKOLIKO VAM SE SVIĐAJU NAŠI PROGRAMI I CIJENITE NAŠ RAD, DONIRAJTE DA ODRŽIMO KONTINUITET. HVALA !

IBAN: HR5824840081101433141 (Raiff.banka)