EcoActive je i ove godine zamišljen kao proces sa više događanja, pojedinačnih i vikend, kako bi pokrenuli što više aktivnosti na području dobrinjštine. Za detaljnje informacije pratite naše stranice i/ili se upišiti na mejling listu.Zanimljivi vikend program u Krasu (otok Krk)

Strategija zdravog života, ako uopće takvo nešto i postoji, započinje otkrićem. Otkrićem Izvora samog Života. Otkrićem onoga koji stvara i živi Život.

Da bi živjeli zdrav Život, trebamo i sami biti zdravi. Da bi živjeli sretan i ispunjen život, trebamo i sami biti sretni i ispunjeni.

 

Zato ovaj vikend posvećujemo otkrivanju Onoga koji Stvara, Živi i Slavi Život. I to činimo meditacijom, plesom, upoznavanjem sa tijelom...prirodom.

 

Meditacija, pogotovo ona Ultimativna, vodi te do direktnog iskustva Izvora Života. Otkriva nepresušno vrelo mira i radosti. Daje ti čistu sliku Svijeta koji te okružuje. Ta spoznaja omogućuje Život bez stresa, bolesti i drugih situacija koje nas sputavaju i guše.

 

 

Ples daje mogućnost da osjetiš Život u sebi, pokret i impuls Bića koje stvara i živi. Ples te vodi na unutarnje putovanje kroz razna stanja poput radosti, poleta, lepršavosti, nježnosti, snage, moći, dostojanstva... Treba znati da je stanje u kojem se trenutno nalaziš iznimno bitno jer je to energija koja stvara sve tvoje životne okolnosti. Stoga je ples jedan od alata pomoću kojeg možeš vrlo lako promijeniti svoje unutarnje stanje i unijeti sreću i radost u svoje biće, tijelo i Život.

 

I naposljetku...Tijelo. Upoznavanjem tijela i njegovih zakonitosti nestaje osjećaj ograničenosti kojeg ponekad ili uvijek imamo u sebi. Da bi imali zdravo tijelo trebamo znati kako ono uopće nastaje, kako se mijenja i zašto s vremenom počinje propadati (stariti).

 

 

I zato ne propusti ovaj vikend jer je ovo jedna od onih životnih prilika koje te pozivaju da na trenutak staneš, udahneš i istinski doživiš sebe u pravom svjetlu i Istini, da upoznaš svoje snage i sposobnosti da utječeš na Svijet oko sebe i učiniš ga boljim, sretnijim i zdravijim za sebe i druge oko tebe.

 

Program:

PREDAVANJA (ulaz slobodan) dvorana MO Kras (otok Krk)

Petak 2.6.2017. u 20h
"strategija zdravog života"
Subota 3.6. u 20h
"ravnoteža tijela kao prvi veliki korak u radost života"

Programi i tečajevi (ulaz je naplatan uz rezervaciju!)
Subota 3.6. i nedjelja 4.6.
8.00h Dreamdance plesna meditacija
11h Biti u središtu - vođena meditacija

Voditelji Den i Hermina iz Spirita, posebna gošća na predavanjima Snježana Unuk.

 


SLAVLJE ŽIVOTA - Vikend  Program 23-25. 6. 2017.

 

Na otoku Krku u uvali Soline udruga Spirit iz Rijeke priprema još jedan od zanimljivih programa. Krajem Lipnja imati ćete prilike prisustvovati kombinaciji raznih aktivnosti u dodiru s prirodom, ujedno i prošetati, okupati se, zabaviti.

 

Ovogodišnji EcoActiv fest je sav u duhu Slavlja Života stoga vas pozivamo da nam se pridružite na KRKU na ljekovitom blatu.

Vrijeme je da zaboravimo svoje osobne drame, stresove i nedaće i konačno otkrijemo svoj pravi potencijal, pronađemo mir i radost u sebi i počnemo slaviti Život.

Uz moćne zvukove Gonga i one nježne Tibetanskih zdjela, kroz ples i meditaciju, pošaljimo svijetu živi impuls sreće i ljubavi, uz glazbu i ritam osjetimo Život u sebi i dajmo našem tijelu poruku Života, uz glas koji nas vodi do otkrića našeg Istinskog Bića spoznajmo snagu i radost stvaranja te sve to smijehom pošaljimo u Svijet.

Pokrenimo lavinu dobre vibre i počnimo stvarati Novi Svijet.

Najzanimljiviji između brojnih aktivnosti Festa biti će Pozdrav svijetu, poruka mira koju će glazbenom meditacijom i Gonganjem tik na moru na 150 metara dugačkoj rivici na samom ljekovitom blatu poslati u svijet Jana i Den:

Sa ljekovitog blata zvukom kroz more šaljemo svijetu poruku zdravlja, ljubavi i mira. More će prenijeti naš zvuk, naše vibre i kako more dodiruje cijeli svijet i izvor je života, u tim trenutcima biti ćemo spojeni sa cijelim svijetom u miru i slobodi. Pridružite nam se. Cijeli trodnevni program je zamišljen na dobrovoljne donacije, uz podršku TZ Dobrinja.

 


PROGRAM:

- 23.6.PETAK, 20h  - Otvorenje "SOUNDS 4 LIFE" Plesna meditacija i GONG za Ljubav i mir, u nama i oko nas! (Na Blatu)

- 24.6. Subota 20h - Plesna meditacija i GONG (2. dio)

 

Jutarnji program, SUBOTA I NEDJELJA (na plaži u Solinama, na travi) :

- 7.00h meditacija

- 7.45 Joga smijeha

- 8.30 Hatha joga

 

Ulaz je dobrovoljna donacija za pojedini program

 


 Nakon tog vikenda svaki vikend kroz ljeto (kad bude moguće) biti će na Krku postavljani pojedinačni programi:

Yoga, Gong, Ples... ili neki drugi program koji je bio dio ovog vikenda. Zatražite info !


Programi na EcoActivu na Krku su imali jako dobar prijem pa smo na vaše traženje počeli postavljati nastavke. Svi programi u SOLINAMA na travi. Ulaz donacija po pojedinom programu.

Više detalja o progamima saznajte OVDJE. Dobrodošli.

 

Naredne termine objavljivati ćemo na naslovnoj stranici Spirita i na PORILUK-u početkom svakog tjedna, dobrodošli.


Za više informacija o destinaciji i smještaju možete posjetiti stranicu Turističke zajednice Dobrinja.