Radionice

Ovo je popis aktualnih radionica koje je Udruga Spirit održavala ili planira održavati (neke su u tijeku):

 


RADIONICA ORGONITA

Iduće nedjelje 17. rujna 2017.  uključite se u RADIONICU u kojoj ćete naučiti kako se zaštititi od elektrosmoga i negativnih zračenja i izradite
svoj vlastiti orgonit. Svi sudionici dobit će na dar osobni orgonit !

 


 Pomaže rast biljaka, smiruje nervoze kod djece i odraslih, pomaže
pamćenju
 Ojačava naše energetsko polje i čisti postojeće blokade
Orgonit nije iscjeljitelj i ne liječi, ali pokreće našu energiju i energiju
prostora u kojem se nalazimo, aktivirajući time iscjeljiteljske mehanizme
našeg organizma. Njegova uloga u današnjem psihofizičkom zdravlju čovjeka je nezamjenjiva, jer obnavlja našu energetsku strukturu, povezujući je jače s energijom Zemlje i Univerzuma.
Više info na BLOG-u  i u VIDEO intervjuu:

Radionicu, dakle proces izrade, znanje o tome i vlastiti orgonit dobiti ćete za uobičajenu cijenu takvog orgonita! Samo 500kn (uplaćujete sve ili avans pa ostalo na licu mjesta) . Radionica će trajati od 10-15h SUMA BArčićeva 11, Rijeka; Sav materijal ćemo nabaviti za vas! stoga je potrebna prijava do petka u 15h!)

Molimo da po uplati kontaktirate voditeljicu oko tehničkih pitanja (što donesti i obući za zaštitu ruku, ostati čist itd...) Očekujte puno zabave, kreativnosti i sreće !

ORGONITI radionica

nedjelja 17.9. Radionica će trajati od 10-15h SUMA BArčićeva 11, Rijeka; Sav materijal ćemo nabaviti za vas! (stoga je potrebna prijava do petka u 15h!) Izaberite uplatu u cjelosti ili uplatu AVANSA (pa ostalo na licu mjesta)

150,00 kn

  • Available/Dobavljivo

Oslikavanje svile

Probudite umjetnika u sebi i doživite čaroliju oslikavanja svile. Oslikavanje svile, iako će možda nekome zvučati zahtjevno i teško, u stvari je vrlo jednostavno , kreativno i nadahnjujuće. Pruža mogućnost spontanog stvaralaštva čiji rezultat uvijek iznenađuje jer kretanje boja na svili zna biti nepredvidivo. Oslikavanje svile je za mene poput meditacije jer u tom trenutku postojimo samo svila i ja, a sve drugo iščezne. Na njoj pomoću boja, koje se razlijevaju, možete u potpunosti izraziti i doživjeti trenutni čin stvaranja. Stoga vas pozivam na 4-satno kreativno druženje u ugodnoj atmosferi uz opuštajuću glazbu gdje ćemo zaviriti u čarobni svijet lepršave svile.

Veselim se našem druženju. voditeljica: Hermina Grbac

0,00 kn

  • SoldOut/Rasprodano

 

*DOBAR ŽIVOT:

- Vege-hrana radionice (ovaj VIDEO je samo jedan od primjera kako to nekad izgleda)

Radionice Vegetarijanske i zdrave ishrane mjesto su gdje možete čuti iskustva naučena na "vlastitoj koži", kao uostalom i u svim našim programima ;-) Nataša voli kuhati, godinama je vegetarijanka, a osim kući radila/ kuhala je u Vege restoranu i u jednom hotelu. Osobni zdravstveni problemi potakli su ju da više zaroni u eksperimentiranje sa hranom kako bi si pomogla. Mirisna i ukusna radionica ! Drugi tip radionica o prehrani pokrenula je Hermina.

 

- Plesna yoga

Spajanjem iskustava certificirane voditeljice Yoge i D.J.-a i voditelja naše škole za D.J.-e nastala je zanimljiva Yoga u pokretu. Ne treba trošiti riječi, sve je jasno od prve. Probajte, zarazno je!

 

- (Ljubavni) ODNOSI (predavanje-radionica)

Odnosi u raznim situacijama mogu biti ljubavni, no, raspravimo što je ljubav?! Ne nužno uvijek ono što mislimo da jeste. Popričajmo o odnosima (osobnim, poslovnim, raznim..), zavisti, ljubomori, kalupima, ...poigrajmo se riječima, dodirima, rasturimo neke tabue...

 

- DREAMDANCE, plesna meditacija (vidi pod LINK)

 

* Glazba i zvuk:

- DJ workshop - Škola zvuka

Spiritova D.J. radionica postojala je 10 godina, i u mnogobrojnim serijama kroz nju je prošao veliki broj ljubitelja ploča i cda. Mnogi danas aktivni lokalni D.J-i učili su i vježbali u našem D.J. boxu koji se je mjenjao i rastao, da bi na svojoj kulminaciji 2014. kad je u biti došao do svog vrhunca - stao. U zadnjim sessionima preimenovan/promaknut je u termin "ŠKOLA ZVUKA" čiji je tad tek jedan od segmenta bila i D.J. radionica, jer program je pružio razna predavanja koja su izašla iz okvira samog D.J. rada, ali smo smatrali da su potrebna kao opće znanje. RAZNE TEME: Buka i uticaj na sluh, psihoakustika, obrada signala, zvučni pejzaži, dizajn zvuka, povijest plesne glazbe... samo su neke od tema koje smo slušali kroz predavanja naših gostiju, a organizirali smo i razna predstavljanja uređaja koji se tiču zvuka i DJ rada. Odaziv je bio odličan, no vremenom smo shvatili da prostori koje rabimo (klubovi Tenk, Palach) nisu tehnički adekvatni prostor za pružanje one kvalitete koju želimo postići programom. Nažalost, u pregovorima s Gradom Rijeka nismo postigli uspjeh u dobivanju novog prostora, pa smo privremeno smo zaustavili ŠKOLU ZVUKA dok se ne postignu uvjeti za rad.  šKOLA ZVUKA UPRAVO STARTA NOVI SERIJAL .

 

*NEKI DRUGI SV(n)EMIR:

 

- FINALNO RJEŠENJE? ODNOSI

Ljubav, posao, zdravlje, ponekad nas muče i ne možemo shvatiti neke poveznice, razloge zašto se nešto dešava. Postoji li FINALNO RJEŠENJE za ta pitanja? Nakon hrpe osobnih promišljanja i vlastitih iskustva na navedene teme, voditelj naših radionica zvuka i plesa odvažio se ponuditi Vam razmjenu iskustava. Možda je finalno rješenje upravo pogled u vlastita iskustva? Probajte.

 

- Alternativa(komu!?), Underground (čemu!?)

Promišljanje što znače ti pojmovi i koliko su oni realni ili su isfejkani u današnje isfejkano vrijeme?! Filozofirajmo zajedno ;-) Voditelj je Pille - dugogodišnji riječki "podzemni djelatnik" na više načina.

 

- Urbano preživljavanje

Vrlo zahtjevna i zanimljiva tema. Nervira vas okruženje, sistem, pravila...? Ne želite igrati kako netko odozgo svira, osjećate se NEPRILAGOĐENI ovom svijetu i ovom sistemu?

OVO JE RADIONICA ZA VAS. Kuda se okrenuti, kako i od čega preživjeti, snaći se u ovoj gradskoj Džungli na asfaltu? Naravno,osim ovih površnih nota- zakopat ćemo puno puno dublje u samu srž (ne)uspjeha i razloga za strahove. Skeptični ste? Neka, no mogli bi se iznenaditi u nekim promišljanjima i zamisliti se. Naučite (pre)živjeti u Džungli promišljajući sebe i svijet oko sebe!

 

Vidimo se na terminima! Pratite najave .  Za radionice koje su "na čekanju" možete postaviti upit, isto vrijedi ukoliko eke nisu u Vašem gradu prisutne. Sve se da dogovoriti.  ;-)