Meditacijski ples i tibetanske zdjele (za kraj). Istražimo glazbu na sasvim poseban način, putujmo svijetom nošeni zvukom. Tijekom plesa koristit ćemo glazbu iz različitih krajeva svijeta, p aovo možemo nazvati i put oko svijeta. Nedjelja 16.12.'18. Rezervacije OVDJE


Zvuk Tibetanskih zdjela

Istražimo zajedno zvuk Tibetanskih zdjela. Prekrasnih sat vremena opuštanja u ugodnoj prostoriji sa podnim grijanjem, u Rijeci na Zametu, I. Zavidića 36.. Nedjelja 23.12. od 18h.


Kako na zvuk gledaju D.J.-i? Naravno da tu temu nismo mogli zaobići s obzirom da je naša škola i nastala kao proširenje DJ škole. Naša gošća i draga prijateljica Marina karamarko, jedna od najpoznatijih hrvatskih DJ-ica pričaće nam o svoj poimanju rada sa zvukom, i to na način na koji niste navikli u uobičajenim intervjuima. Nazvati ovo predavanje ili drugačije? Nebitno, očekuje nas jedna zanimljiva večer sa još zanimljivijom gošćom.

Na kraju ćete moći postavljati i pitanja pa će svi doći na svoje. Dakle, vidimo se u Nedjelju 13.1.2019. u 18h, u prostoru SUMA, Barčićeva 11 (u prolazu). Ulaznica je dobrovoljna donacija.  Facebook event


SNAGA NAŠEG GLASA I ZVUKA OM
Simbolika mantre OM i prezentacija iscjeljujuće tehnike OM Chantinga   .... DATUM 20.1.19. Nedjelja od 18h 
SUMA Barčićeva 11, Rijeka, Trajanje: 2 sata
Voditeljice: Edita Marčan Pushpami, Morana Hrnjić Viroopa
Ulaz: dobrovoljna donacija
Kratki opis: 
Svo postojanje, cijeli univerzum je na svojoj temeljnoj razini sastavljen od vibracija, pulsirajuće energije koju percipiramo kao brujeću vibraciju. OM je praiskonski zvuk stvaranja. On je najviša i najčišća vibracija.
OM Chanting je drevna skupna tehnika iscjeljivanja koja koristi univerzalnu vibraciju zvuka OM u svrhu transformacije i podrške iscjeljivanja svih ljudi, koja je zastupljena na svim kontinentima bez obzira na religijsku, kulturnu ili društvenu baštinu ljudi.

Dolaskom na ovo predavanje imati ćete priliku za jedno novo iskustvo.  Facebook event


PREDAVANJE O ZVUKU I ZAŠTITI SLUHA

1. Značajke zvuka i funkcioniranje sluha - razumijevanje zvuka počinje poznavanjem njegovih značajki, a svoj sluh ćemo više cijeniti kada znamo njegovu kompleksnost i osjetljivost

2. Zaštita sluha - dobna granica prosječne osobe s oslabljenim ili oštećenim sluhom se u moderno vrijeme sve više spušta, a kao jedan od čestih uzroka se spominje pretjerana izloženost buci ili (pre)glasnoj glazbi. Kako da zaštitimo svoj sluh na vrijeme! Gost Darko Vidović (Bontech). Ulaz dobrovoljna donacija. SUMA; Barčićeva 11 (u prolazu) 27.1.19. nedjelja 18h.

 Facebook event


Utjecaj zvuka na um i tijelo

PREDAVANJE JE ODGOĐENO !!!! 

objavit ćemo zamjenski datum uskoro,

 gost Kristijan Kolega (zgb)

Svakodnevno smo izloženi neprestanom navalom vibracija materijalnog svijeta i naše osjetilo sluha, kao i naš um, reagiraju na te podražaje i stvaraju kaskadu reakcija u našem tijelu. 

Često nismo svjesni zbog čega osjećamo određene emocije i mentalna stanja. 

Još češće nam nisu jasni tjelesni poremećaji, posebno njihovi uzroci i moguća rješenja ostaju misterijom jer ne pozajemo principe po kojima zvuk utječe na naš um i tijelo.

Poslušajmo što vedska mudrost kaže o tome...


Subota 9.2. i Nedjelja 10.2.2019. gost Krešimir Mišak

prvi dan od 17h, subota:

Zvuk i tehnologija -se bavi najmodernijim suvremenim istraživanjima zvuka a i onima iz alternativne povijesti. 

drugi dan od 17h nedjelja:

Predavanje o ugodbenoj frekvenciji od 432 Hz - to je priča kako se zvukom manipulira unutarnjim stanjem ljudi i kako ih se nastoji udaljiti od kozmičke geometrije, koja se može izražavati i kroz frekvenciju zvuka...... SUMA, barčićeva 11, Rijeka

Ulaz: preporučena donacija 30,00kn, 


- DREVNIM VEDSKIM ZVUKOM - 

uz osobne jantre i oltar „Pet elemenata“ do buđenja potencijala i obilja

U uvodu ćemo saznati zašto zvuk povezujemo sa najdubljom razinom postojanja te zašto nas on sa te razine aktivira.

Prvi dio predavanja bit će povezan uz naše osobne jantre te drevni vedski zvuk kao

aktivator istih. Naučit ćemo osobni korijenski zvuk-biđa mantru kojom oživljavamo naš unutrašnji potencijal na najdubljoj razini svijesti te aktivacijski zvuk-aktivacijsku mantru kojom iznosimo taj potencijal u manifestaciju, u život.

Drugi dio predavanja će biti povezan uz „vastu oltar pet elemenata“ te manifestiranje onoga što želimo u životu. Tu ćemo također koristiti drevni vedski zvuk te biđa i aktivacijsku mantru sa kojom ćemo preko pet elemenata naučiti odaslati našu želju direktno u svemir.

Vrijeme: 17.02.2019. godine u 18.00.-20.30. Mjesto: SUMA, Barčićeva 11 (u prolazu), Rijeka

Voditelj: Margito Jušić,  ing. građ., đjotiš te vastu savjetnik i projektant   Ulaz: preporučena donacija 30,00kn Slobodno pošaljite sugestije!