Yoga smijeha na Krku

Joga smijeha jedinstven je sustav vježbi koje je razvio indijski liječnik Madan Kataria kao kombinaciju vježbi smijeha i vježbi disanja (pranayama). 
Joga smjeha osnovana je na znanstvenom dokazu da tijelo ne može razlikovati umjetan i istinit smijeh pa je tako učinak na zdravlje potpuno jednak. 

Tim vježbama unosite veću količinu kisika u tijelo i mozak, što vam daje osjećaj da imate više energije i osjećate se zdravijima. Do smijeha dolazi bez razloga i bez potrebe da se oslanjate na humor, šale i komediju. Smijeh se simulira u grupnim vježbama, preko vidnog kontakta i dječijom igrom, pa se brzo pretvara u pravi i zarazni smijeh.

 

Želite isprobati? Evo imate priliku! Ispod bagrema u Solinama na plaži, na travi... u zamjenu za Dolores koja ovaj vikend ne može održati hatha Yogu priredili smo YOGU SMIJEHA koju vodi Jana (koju znate s GONG-a)
Ulaznica je dobrovoljna donacija za voditeljicu po vašim mogućnostima! 31.7. NEDJELJA 09:00 h ujutro SOLINE kod velikog BAGREMA na travi pored plaže (otok KRK)
Poželjno je da PRIJAVITE svoj dolazak, da voditeljica zna koliko ima ljudi i pripremi se:
Ne kasnit ;-)

 

Write a comment

Comments: 0