OTPLEŠI SVOJE SNOVE

Povezujući se sa zvucima glazbe, povezujemo se sa svojom dušom i "postajemo glazba". Na osebujan način prepuštamo se vođenju duše kroz maštu, osjećaje i pokrete CIJELOG tijela. Takvo vas iskustvo očekuje na radionicama Dreamdance, u prekrasnoj riječkoj dvorani kulture na otvorenju "nove sezone". Riječ je o glazbeno-plesnoj meditaciji koju vodi  Denis Pilepić. Tijekom radionica on glazbu i istraživanje duhovnosti, svoje dvije ljubavi, spaja na sebi svojstven način, koristeći pritom svoje dugogodišnje istraživanje glazbe (dugogodišnji D.J. i voditelj uspješne riječke škole za D.J-e; no, i dugogodišnji predani suorganizator mnogih radionica raznih tehnika) stvarajući tako energetski nabijenu atmosferu koja donosi promjene u živote prisutnih. Izbor glazbe je izuzetno šarolik i vrlo zanimljiv u čestim promjenama stilova, a trajanje termina ovisi o "raspoloženju publike" oko 2-3 sata, kad je ustaljena ekipa ponekad i znatno duže.

 

Za otvorenje nove sezone voditelj Pille nagovještava kvalitativni pomak: "Iako su polaznici bili zadovoljni, imao sam potrebu da pružim nešto više, pogotovo nakon ove višemjesečne stanke iz osobnih razloga, pa sam našao rješenje uz pomoć ekipe iz prekrasne Dvorana Kulture "Joga u svakodnevnom životu" koja je jedan poseban, prekrasni svijet sam za sebe, a sukladno veličini i kvaliteti dvorane, postavit ćemo i odličan zvuk. Ovo je nešto što bar dvije godine čekam da se desi. Siguran sam da ćete prepoznati o čemu govorim, oni novi će saznati nakon što posjete termin četvrtak 19.11. (START 20h) a oni plesači koji već "imaju pokaznu" za DreamDance sessione već znaju o čemu govorim i vjerujem da se smješe od veselja i jedva čekaju četvrtak, kao i ja. Jako se veselim da Vas opet vidim i da ispitamo koje su nam "novi horizonti" ! Moj san je bio da se ovo desi u velikoj dvorani sa "pravim zvukom", hvala Vam što ste me doveli do toga, sad je na meni red pomoći da kroz ples ostvarite neke svoje snove, stoga ih donesite sa sobom! DreamDance <3 "

 

Pitanja, ukoliko vam ostane koje nakon čitanja prijavnice, možete uputiti na info@spirit-ri.hr 

Dvorana Kulture "Joga u svakodnevnom životu" Rijeka, je na Pećinama, na kružnom toku nasuprot Towera, uz tehnički pregled pa do kraja ulice nekoliko stotina metara, ako dolazite Busom, zadnja stanica broja 1, pa preko puta ceste, mali uspon stepenicama.

 

Za sudjelovanje potrebno je da ispunite PRIJAVNICU, te ukoliko se slažete sa propozicijama, nakon toga možete

rezervirati kartu uplatom na našem web SHOPU.

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Claus (Thursday, 12 November 2015 06:16)

    Jes,jes... Napokon...Veselim se ovom :)

  • #2

    Pille (voditelj) (Saturday, 21 November 2015 07:01)

    Hvala svima koji ste bili, drago mi je što ste zadovoljni ovom novom postavkom. Vidimo se za 15tak dana. Ovih dana objavljujemo točan datum, kad provjerimo (ne)zauzetost dvorane. <3