Izašli smo iz grmlja (pa odma' na TV)

EcoActive je završio... Evo link na emisiju pa pogledajte

Kako smo i najavljivali, bio je zaista vikend relaksa edukacije i dobre vibracije, i izašli smo iz grmlja kao novi, što mogu potvrditi svi koji su bili, a oni koji nisu, mogu drugi put se ukrcati u taj vlak.
Što reći?
Osim nekih standardnih aktivnosti, koje su same po sebi dobre, i već ih poznajemo, najviše nas je ugodno iznedadilo gostovanje Lele, simpatične jazz vokalistice iz ZGB, sa još simpatičnijom kćerkom. Njen SOUL SCAT CIRCLE i njen pristup koji je zabavan, poučan i probija sve barijere mora vas jednostavno ponesti da propjevate proplešete i ako ikad naletite na njenu radionicu - ne mislite ni časa! (EVO VIDEO O TOME!)  Fora je bilo i crtat s Helgom, vježbat  Taichi s Martinom, promrdat kosti sa Dolores, zaplesat, slušat  mjuzu, i naravno probat Natašine Vege delicije. Usput rečeno- upravo je dobila posao u hotelu kao Vege Kuharica! Bravo!
Osim ovog filma, za koji dan stavit ćemo (ovdje na www.spirit-ri.hr) i filmiće o nekim drugim aktivnostima, iako se nisu sve snimale, pa pogledajte ako vam se da,..
Iako je naša preporuka da ne gledate neg da drugi put dođete.;-)
Što dalje?
Nemamo pojma vidićemo ;-))))

Write a comment

Comments: 0