EcoActive u Dobrinju na Krku 24-28. 6.

Ako, kad zamislite idealan vikend, u glavi vidite ljude kako vježbaju Yogu, Taichi, majke koje se smiju sa svojim bebama, a, koje isto vježbaju,... ako vidite neke drage i nasmiješene ljude koji na večer odlaze na GONG sessione ili meditacijske PLESOVE, DANCING YOGU, a cijelog dana nagrađuju nepce i želudac odličnom VEGE hranom, za koju na licu mjesta saznaju i recepte kroz radionice pripreme hrane, slušate korisna predavanja, šećete šumom, u prirodi ste, more je blizu...

NE...niste opisali vikend iz bajke, nego upravo EcoActive Fest. Dešava se na Krku, blizu ulaza u Dobrinj, od 24-28.6., a na vama je da odlučite želite li u šator sa ekipom, ili ćete iznajmit neku od lokalnih soba. Za informacije i VREMENSKU CRTU pogledajte opise pod link EcoActive Festival a za rezervacije nas kontaktirajte (info@spirit-ri.hr) Ne propustite primjetiti da je za većinu programa potrebna prijava!!! Ili na info pultu u Dobrinju ili OVDJE (prijavnica)

i FINALNO, ako ovog vikenda niste ovdje, ne berite brigu, već se upišite na naš newsletter (vidi lijevo) i ne propustite nijedan naš slijedeći program gdje god on bio!

Write a comment

Comments: 0