URBAN SURVIVAL i radionica kreativnog slikanja


URBANO PREŽIVLJAVANJE - RADIONICE - uvodno predavanje

PETAK 19.30 KLUB MLADIH 15.Svibanj- 

Vrlo zahtjevna i zanimljiva tema. Kuda se okrenuti, kako i od čega preživjeti, snaći se u ovoj gradskoj Džungli na asfaltu? NAravno,osim ovih površnih nota- zakopat ćemo puno puno dublje u samu srž (ne)uspjeha i razloga za strahove. Kratke i duge lekcije dijeli naravno - Pille, "onaj koji je preživio" ovaj grad! ;-) Skeptični ste? Neka, no mogli bi se iznenaditi u nekim promišljanjima i zamisliti se. Naučite (pre)živjeti u urbanoj Džungli ! Ulaznica je dobrovoljna donacija.

Za radionicu je potrebna prijava, broj mjesta je limitiran ! PRIJAVNICA


SLOBODNO KREATIVNO SLIKANJE - radionica
Subota 12h KLUB MLADIH 16. Svibanj

Pustite svoj osjećaj, misao i unutarnji glas u boje, linije i oblike...

 

Pustite da unutarnji svijet izađe i pronađe svoju putanju u nešto što će pričati vašu priču, prolaze i vidike, načine gledanja i traženja rješenja...

 

 

Slikama možemo dati ...fotografiju glas, pjesmu, zvuk, pokret, kolaž ...novi oblik.. ili ništa od toga; impovizirio individualnim izrazom, razumijevajući otvorenost i ritam grupe.

Koristimo suhe i masne pastele – osigurano na radionici, kao i papiri, ako preferirate neku drugu tehnike, ponesite svoje vodene, drvene boje...Ovdje nije važna vještina ili talent, nisu ni isključeni, dobrodošle su želje i potrebe za improvzacijom, opuštanjem, za traganjem, razmjenom i slavljenjm novih spoznaja !

Voditeljica (Helga Paškvan) potaknuta jepokrenuti ovu radionicu (nakon dugogodišnje pauze grupnog rada s mladima u polju slikovno –foto kolažiranja), s potrebom da osvještava na nove načine zapretenu ljudskost, skidanje starih ljuski i prepuštanja najuzvišenijoj energiji življenja, kako god ju tko percipira. Voli more i otoke, timski rad, imaginaciju, iscjeljenja, predanost...

 

Ulaznica je dobrovoljna donacija.

Write a comment

Comments: 0