Odlična sezona za fest

UHVATI FILM filmski Festival koji se održava već nekoliko godina uz podršku HAVC-a, proširio se u još nekoliko gradova uz pomoć platforme za suradnju Saveza udruga KLUBTURA (www.clubture.org) Odobravanjem projekta Uhvati film turneja je zahvatila 11 gradova (15 projekcija) Rijeku, Rab, Krk, Pulu, Osijek, Zagreb, Čakovec, Križevce, Bjelovar, Labin, te se nastavila do kraja 2014.. U navedenim je gradovima prikazana retrospektiva dosadašnjih festivalskih filmova, sa zadovoljavajuće dobrim odazivom u većini gradova (30-80osoba) te standardno dobrom reakcijom ljudi na viđene filmove. Većina gradova zatražila je da se s projekcijama i gostovanjima nastavi, a korisna se pokazala taktika "traženja publike" čime su se projekcije odvodile izvan "filmskog-kino okruženja" u udruge, knjižnice, škole, fakultete...

Na edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu studenti imaju bodove za prisustva na projekcijama filmova našeg festivala (ove godine 3 gostovanja).

U Osijeku su održane dvije projekcije u centru Cineplexx (ukupno oko 120 ljudi). Čekamo da se odobre budgeti za 2015. pa postavljamo nove letvice "za rušenje" rekorda ;-)!

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    darko (Tuesday, 31 March 2015 23:39)

    kad ćete opet doći u osijek s novim filmovima? prošlogodišnji izbor doslovno me srušio s nogu. pravo osvježenje doći u kino na nešto drugačije i kvalitetno, hvala vam. drugi put ne stavljajte besplatan ulaz, glupe konfekcijske filmove plaćamo 30kn, radije ću dati za ovo

  • #2

    Spirit (Thursday, 02 April 2015 03:12)

    drago nam je što vam se svidjelo, i što tako razmišljate. Vrijedi ulagati energiju u ono što smatramo da je kvalitetno. Što se tiče ulaznica, sve što date kao prilog ili kao ulaznicu za naše programe mi ćemo uložiti u to da postanemo bolji i mi i naši programi, i na taj način vam vratiti povjerenje. Nadamo se da će Osijek u svibnju! Ovisi upravo u osječanima. Proširite glas!