Sjeti se Istinskog Sebe!

 

Ovladaj svojim životom!

 

Sve je moguće!

 


 Unutarnje Buđenje 1

 

Radionica u kojoj ti se nudi mogućnost postepenog odmotavanja vela iluzije sagledavanjem odnosa sebe i misli, emocija, percepcija i senzacija pomoću jednostavnih smjernica. Tu je i upoznavanje sa Ultimativnom meditacijom koja ti omogućuje direktnu spoznaju i iskustvo tvog Istinskog Identiteta i sve veće učvršćivanje u stanju trajnog unutarnjeg mira i bezrazložne radosti. Na koncu imaš mogućnost promjene percepcije iz one u kojoj si osoba (maska) koja nesvjesno živi obrasce usađene još od djetinjstva, a koji joj diktiraju sve životne odnose i situacije, ili promjenu u Istinsku percepciju sebe, a to je da si Biće neograničenog potencijala koje ima potpunu slobodu biti i kreirati što god poželi.

 

Radionice:

- Rijeka, 19.-21.05.

- Zagreb, 27.-28.05.

- Kras (otok Krk) 2-4. 06.2017. (Detalji će biti navedeni na stranici EcoActiva 2017.)

Unutarnje buđenje- radionica Rijeka

Program radionice je u prilogu niže na stranici. Ukoliko ste prisustvovali uvodnom predavanju ostvarili ste 50% popusta. da bi popust koristili molimo javite je emailom za upute. Ponuda je važeća dok ima mjesta za rezervaciju. Datum 19-21.5.

0,00 kn

  • SoldOut/Rasprodano

Unutarnje buđenje- radionica Zagreb

Program radionice je u prilogu niže na stranici. Ukoliko ste prisustvovali uvodnom predavanju ostvarili ste 50% popusta. da bi popust koristili molimo javite je emailom za upute. Ponuda je važeća dok ima mjesta za rezervaciju. Datum 27-28.5.

0,00 kn

  • SoldOut/Rasprodano

 

Program radionice (Rijeka 19-21.05.  - Zagreb isti program-bez uvodnog dana):

Petak

18:00 – 21:00 - Uvod u seminar i upoznavanje

 

Subota

09:00 – 09:30 - Meditacija Opuštanja

 09:30 – 12:00 - Evolucija Svijesti

 14:00 – 15:00 - Od Osobe do Prisutnosti

 15:00 – 16:30 - NETI NETI proces sa percepcijom

 16:30 – 17:00 - Sve jednostavno JEST

 

Nedjelja

 09:00 – 09:30 - Iskustvo tijela-vođena meditacija

 09:30 – 12:00 - NETI NETI proces sa senzacijama

 14:00 – 15:30 - NETI NETI proces sa emocijama i mislima

 15:30 – 17:00 - Svjesni promatrač

 


 

Hrana za Život

 

Zašto jedemo? Što je to hrana i čemu ona uistinu služi? Kako različita stanja svijesti utječu na prehranu i obrnuto? Da li glad uopće postoji ili su nas krivo učili? Što je to Hrana za Život i koji je najviši oblik prehrane? Kako ispravno pripremati hranu?

 

Na ova i još neka druga pitanja nudim vam odgovore i smjernice proizašle iz mog vlastitog iskustva, koji vam mogu pomoći da se bolje osjećate, poboljšate vitalnost tijela i pomladite. Poznavanje procesa prehrane jedan je od načina postizanja i održavanja optimalne tjelesne mase.

 

U radionicu je uključen i ručak.

 

Radionice: Rijeka, 18.06. od 09 do 17 sati

 

Hrana za život- radionica

Hrana za život- radionica.

Trajanje radionice: 18.06. od 09 do 17 sati

 

550,00 kn

  • Available/Dobavljivo


 

Ultimativna Meditacija

 

Kako bi postali svjesni Istinskog Sebe ne moramo ništa novo postići ili sebi nadodati nego otpustiti sve ono što nismo. Ultimativna meditacija je najviši oblik meditacije koji svojim kratkim smjernicama upućuje na direktnu spoznaju i iskustvo Istinskog Identiteta. Njena kraća varijanta, od samo nekoliko sekundi, može se prakticirati više puta na dan u raznim situacijama. Posljedice su postepeno produbljivanje i jačanje unutarnjeg mira sve dok ono ne postane stabilno stanje. Bivanje u unutarnjem miru znači živjeti život bez stresa, bolesti u trajnoj radosti i blaženstvu koji ne ovise o vanjskim utjecajima.

 

Trajanje tečaja: 4 sata

 Poklon: Vođena meditacija na CD-u

 

Radionica: Termin u pripremi

 


 

Ples Bića

 

Ples je jedan od najboljih načina na koji se Biće može izraziti. Kroz Ples Bića daješ sebi mogućnost otkrivanja drugačijeg sebe koji je slobodan, snažan, prilagodljiv, pun života, a u isto vrijeme smiren, nedodirljiv i pun ljubavi. Ples Bića omogućuje podizanje vibracije i promjenu unutarnjeg stanja u stanje radosti, mira i zadovoljstva što dovodi do povećanja inspiracije, kreativnosti, vitalnosti i utječe na sve aspekte života mijenjajući ih iz temelja na bolje.

 

Trajanje radionice: 5 sati

 

Uključen poklon CD: "Ples Bića".

Radionica: Termin u pripremi