Sjeti se Istinskog Sebe!

 

Ovladaj svojim životom!

 

Sve je moguće!

 


 

Što je Unutarnje Buđenje – Povratak Istinskom Sebi?

 

Unutarnje Buđenje je, s jedne strane, trenutna spoznaja Istinskog Sebe, a to je Čista Svijest, a s druge strane, proces usklađivanja svih segmenata svog Života sa novim Identitetom. Tako se krećemo od poistovjećivanja sebe sa tijelom ( Ja Svijest naizgled ograničena granicama uma i tijela ) do spoznaje i ostvarenja sebe kao jedine Stvarnosti tj., Ja Jesam jedino što postoji.

 

O programu

 

Pod istim nazivom postoji i program koji se sastoji od smjernica, znanja i prakse koje sam sakupila tijekom niza godina prolazeći kroz vlastito iskustvo Unutarnjeg Buđenja kao i prakticirajući i proučavajući razne alternativne tehnike, drevna učenja Istoka i nova otkrića kvantne fizike. Te smjernice i prakse ukazuju na odgovor na pitanje „ Tko sam Ja? „ i vode do trenutne spoznaje i iskustva Istinskog Identiteta te postepeno usklađivanje i ostvarenje istog. Kad kažem Istinski Identitet mislim na Jedan Jedini Stvarni božanski Identitet, jer ti i jesi sve što postoji, ti nisi dio cjeline niti se ne sastojiš od dijelova već si cjelina koja plešući ples Života izražava i spoznaje svoj puni potencijal. I ne samo da ova znanja ukazuju na pravu prirodu nego nude i objašnjenja, koja su prividno zaboravljena: o tome kako Svijet i Kreacija funkcioniraju, kako nastaju, kako od onoga koji stvara život postati onaj koji JEST Život, kako ostvariti svoju pravu prirodu - stanje trajne sreće, mira, zdravlja i ispunjenosti bez obzira na vanjske okolnosti.

 

Program se sastoji od predavanja, seminara, vođenih meditacija i plesa Bića, koji podupiru proces Unutarnjeg Buđenja i Ostvarenja.

 

 Što mi donosi i kako mi može ovo učenje pomoći?

 

Ovo učenje donosi direktnu spoznaju i iskustvo pravog identiteta. Zašto je ta spoznaja važna? Važna je jer otkrivanjem pravog identiteta, otkriva se i iluzija svijeta. Odjednom postoji svijest o tome kako je svijet vlastita kreacija i kako „žrtva sudbine“ ne postoji. Ta spoznaja i iskustvo omogućuju lakše sagledavanje svih uvjerenja, strahova, negativnih misli i emocija koji su godinama bili prepreka ostvarenju trajne sreće, mira i ljubavi. U konačnici si Biće svjesno svojih neograničenih mogućnosti da u potpunosti uživa u svojoj slobodi izražavanja sebe. Uz to postaješ i svjestan toga da su drugi ljudi, životinje kao i cijeli svijet, materijalni i nematerijalni, produžeci i slika tebe samoga. Rezultat te spoznaje je emotivna, mentalna i fizička ravnoteža, koja se odražava na zdravlje, odnose, materijalno stanje i bilo koje drugo obilje.

 

 Da li je za svakoga?

 Kako je Istina samo jedna i nalazi se u svima nama, ne postoje nikakve prepreke ka spoznaji te Istine i ostvarenju sebe, osim u slučaju kad sami u prepreke vjerujemo i sebe sprečavamo na tom putu.

 

Pitanja, informacije i prijave:

 

 Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili se želite prijaviti na neki od programa, slobodno mi se obratite putem mail-a na: info@spirit-ri.hr ili na hermina.grbac@gmail.com

 


TERMINI UVODNIH PREDAVANJA:

Rijeka, nedjelja 14.05.2017. u 17 sati, hotel Bonavia (trajanje cca 3h).

Zagreb, utorak, 16.5.2017. u 20h (trajanje oko 2h), Kuća života Vlaška 83, Zgb.

KRAS (otok Krk, Dom) četvrtak, 18.5. od 19.30h (trajanje oko 2h)

 

Radionica:

Rijeka 19-21. 5.2017. (klik za info)

Zagreb,27.-28.05.2017.  (klik za info)

Kras, (otok Krk) 2-4.06.2017. (klik za info)


U prilogu su video najave. Radio emisije (potražite na PORiLUK-u):